fbpx

هدايا للعملاء السابقين

لو سبق ليك واشتريت منتج من منتجات الأندلس للأثاث

فأنت ليك عندنا هدية خاصة ليك أو لأحبابك

سجل بياناتك الآن لتستفيد بقسيمة الشراء

 • Stainless steel tables

  Stainless steel 304Electrostatic metal welding PVD Coating with Nano technologyFor order and more details click hereWhatsApp onhttps://wa.me/201007507072https://wa.me/201062111300‎


 • أنتريه رودينا

  تاريخ إصدار الموديل: مارس 2020ماسم الموديل: روديناالمصنع: الأندلسالمكونات: كنبة 3 مقعد + كنبة 2 مقعد + 2 باجيرالأخشاب: مصنع بالكامل من الأخشاب الزان الأحمر الرومانيالاسفنج: مضغوط كثافة 35 درجة/لكل 1ك + طبقة فيبر رول علوية + الظهور والمخدات من الفيبر السوفتالأقمشة: يتم تفصيل الأقمشة حسب رغبة العميلمدة التنفيذ في حالة تغيير الأقمشة حوالي 15 – 25Continue…


 • غرفة شبابي اسيل

  المكونات للغرفة الاطفال الكبيرة الدولاب مقاس ٢ متر السرير مقاس ١٢٠ سم عدد ٢ سرير الكمود التسريحة


 • سفرة 🌹 وردة

  تاريخ إصدار الموديل: سبتمبر 2020ماسم الموديل: سفرة وردة المصنع: الأندلسالمكونات: ترابيزة سفرة مقاس ١٦٠سم في ٨٠ سم + 6 كرسي + نيش + بوفيهالأخشاب: مصنع بالكامل من الأخشاب الزان الأحمر الروماني+المسطحات أخشاب طبيعية 100%بالكاملالاسفنج المستخدم في الكراسي: مضغوط كثافة 35 درجة/لكل 1ك + طبقة فيبر رول علويةالأقمشة: يتم تفصيل الأقمشة حسب رغبة العميلمدة التنفيذ فيContinue…


 • غرفة اطفال زهرة

  المكونات للغرفة الميني اطفال الدولاب مقاس ١٥٠ سم السرير مقاس ١٢٠ سم عدد ٢ الكمود مقاس ٥٠ سم عدد ١ صور الغرفة الميني اطفال المكونات للغرفة الاطفال الكبيرة الدولاب مقاس ٢ متر السرير مقاس ١٢٠ سم عدد ٢ الكمود التسريحة


 • غرفة اطفال جنى

  المكونات للغرفة الميني اطفال الدولاب مقاس ١٥٠ سم السرير مقاس ١٢٠ سم عدد ٢ الكمود مقاس ٥٠ سم عدد ١ صور الغرفة الميني اطفال المكونات للغرفة الاطفال الكبيرة الدولاب مقاس ٢ متر السرير مقاس ١٢٠ سم عدد ٢ الكمود التسريحة


 • غرفة نوم سما

  تاريخ إصدار الموديل: يناير 2020ماسم الموديل: نوم ارابيسك أبيض المصنع: الأندلسالمكونات [ الدولاب + السرير + ٢ كمود + تسريحة + بوف التسريحة] –المقاسات: الدولاب ٢٧٠سم – السرير ١٦٠سم – الكمود ٥٠سم – التسريحة ١٢٠سم  (كما يمكن تغيير المقاسات حسب الطلب)الأخشاب: مصنع بالكامل من الأخشاب الزان الأحمر الروماني+المسطحات أخشاب طبيعية 100%بالكامل مدة التنفيذ في حالة تغيير الألوان حواليContinue…


 • غرفة اطفال النجمة

  المكونات للغرفة الميني اطفال الدولاب مقاس ١٥٠ سم السرير مقاس ١٢٠ سم عدد ٢ الكمود مقاس ٥٠ سم عدد ١ صور الغرفة الميني اطفال المكونات للغرفة الاطفال الكبيرة الدولاب مقاس ٢ متر السرير مقاس ١٢٠ سم عدد ٢ الكمود التسريحة


 • غرفة نوم ارابيسك

  تاريخ إصدار الموديل: يناير 2020ماسم الموديل: نوم اسلامي أرابيسك م2المصنع: الأندلسالمكونات [ الدولاب + السرير + ٢ كمود + تسريحة + بوف التسريحة] – المقاسات: الدولاب ٢٨٠سم – السرير ١٦٠سم – الكمود ٥٠سم – التسريحة ١٢٠سم (كما يمكن تغيير المقاسات حسب الطلب)الأخشاب: مصنع بالكامل من الأخشاب الزان الأحمر الروماني+المسطحات أخشاب طبيعية 100%بالكامل مدة التنفيذ فيContinue… • النوم الويفي


 • النوم السيمون

  بعض التصميمات مستوحاة من الرائعين Nadim Group


شرفنا في المعرض عشان تتفرج على المنتجات على الطبيعة
قصر الأندلس للأثاث
العنوان: ٥٧ شارع عين شمس الرئيسى، ملاصق لكنتاكي – أمام بي تك – اقرب محطة مترو – محطةمترو عين شمس
المواعيد يوميا من الساعة ١٢ ظهرا إلى ١٢ منتصف الليل
📍Location : https://bit.ly/30YzEo6

Published by Mohamed Waly El Din

Ceo & Founder of Andalus Furniture

%d bloggers like this: